Opslag UdenRuimtegebrek is een probleem waar zowel particulieren als bedrijven mee worden geconfronteerd. Bent u op zoek naar een persoonlijke en tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Nijmegen? Mini Opslag Uden biedt u de ideale oplossing. Alles wat u even kwijt wilt, slaat u bij ons op.

Heeft u geen auto tot uw beschikking voor het vervoeren van uw spullen? Ook dat is geen probleem. U kunt bij ons gratis gebruik maken van een bestelbus of aanhangwagen voor het vervoeren van uw goederen. U wordt van alle gemakken voorzien.

Onze opslagruimtes zijn goed bereikbaar en beveiligd door middel van een alarmsysteem, cameratoezicht en afgesloten terrein. De oppervlakte van ons gebouw is 2.000 m². Deze ruimte is opgedeeld in opslagruimtes van 7, 10, 17.5 en 35 m³.

Woont u verder weg of is uw bedrijf buiten Nijmegen gevestigd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons met name op particulieren en bedrijven in de regio Uden, Veghel, Oss, Schijndel, Gemert, Nijmegen en Den Bosch.

U bent van harte welkom om bij ons te komen kijken naar de opslagunits en om een opslagruimte te huren. De koffie staat altijd klaar.