mini opslag uden bus

Self-storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. U huurt een ruimte, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte. Veilig, voordelig en vlakbij.

Self-storage biedt particulier en bedrijf de gelegenheid op basis van tijdelijke huur een unit te gebruiken voor de opslag van uiteenlopende goederen; van uw inboedel, meubels en tuinmeubels tot promotiemateriaal, webshop producten en archief. Kortom: alles wat u tijdelijk kwijt moet en op wilt slaan. Ruimtegebrek lost u op met onze doe het zelf opslag.

De boxen variëren in grootte zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. De box wordt voor een bepaalde tijd gehuurd, dus nooit langer en nooit groter dan nodig is.

De opslagunits zijn zes dagen in de week geopend, met zeer ruime openingstijden en prima te bereiken met een auto, bus of vrachtwagen. Heeft u zelf geen vervoer tot uw beschikking? Ook dat probleem lossen wij voor u op. Om u een hoop gesjouw en geregel te besparen zijn er bij Mini Opslag Uden transportwagens en aanhangers die ter plaatse ter beschikking worden gesteld. Gemak boven alles!

Waarom is Mini Opslag Uden anders?

Mini Opslag Uden denkt met haar klanten mee en vindt dat iedereen snel en eenvoudig bij zijn of haar unit moet kunnen komen. Alles draait bij ons om gemak en een goede en persoonlijke service. Daarom kunt u als huurder bij Mini Opslag Uden ook altijd gratis gebruik maken van een bestelbus en/of aanhanger voor het vervoeren van uw spullen.

Wat mag u opslaan?

Inboedel, meubels, goederen, archief of voorraad. Bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

De algemene voorwaarden/huisregels zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven worden op verzoek toegezonden.

Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 14:30 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 13:00

Onze service

Alarmsysteem en 24/7 camerabewaking

Gratis gebruik aanhanger / bestelbus

Particulier & zakelijk

Opzegtermijn slechts 2 weken

Goed bereikbaar